Close

Graag nodigen we je uit voor de Focus op Financiën met het thema Weerstandsvermogen en Risicobeheersing.

27 oktober 2022
09.30 - 11.00

Online
via De aanmeldlink staat onderaan

Door

Zuid-Holland Academie

Voor Ambtenaren uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

We gaan met Geert Haisma in gesprek. Geert Haisma is een ervaren expert op het gebied van risicomanagement en verbonden aan de Universiteit Twente. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere artikelen in Binnenlands Bestuur gepubliceerd over dit onderwerp. Geert Haisma zal ingaan op het door hem ontwikkelde Risicomanagement Volwassenheidsmodel. Vanuit dit model krijgen de organisaties aanbevelingen om hun risicomanagement verder te optimaliseren.

Tijdens de Webinar komen verder vragen aan bod, waarover we met onze tafelgasten in gesprek gaan, waaronder vertegenwoordigers van twee gemeenten. Het gaat om vragen als: Hoe functioneert de paragraaf Weerstandsvermogen en Risicobeheersing in de praktijk en speelt de paragraaf een rol in de besluitvorming? Ook wordt ingegaan op de weerstandscapaciteit en hoe je die kan bepalen.

Tijdens de Webinar kan je actief deelnemen via de chat en Mentimeter. Er is voldoende gelegenheid vragen te stellen aan de tafelgasten. Kortom een praktische, interactieve en boeiende Webinar.

 

Partners

Provincie Zuid-Holland

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail