Close

Op donderdag 14 september 2023 organiseert de provincie Zuid-Holland in samenwerking met de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten een bijeenkomst over het nieuwe coalitieakkoord van de provincie.

14 september 2023
09:00 - 11:00

Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Door

Zuid-Holland Academie

Voor Strategen uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

Beste Zuid-Hollandse collega’s,

Op 15 maart 2023 vonden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats. Dat heeft in Zuid-Holland geleid tot een coalitie van BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA. Dit nieuwe college heeft op 19 juni 2023 het coalitieakkoord Krachtig Zuid-Holland gepresenteerd.

Op donderdag 14 september 2023 organiseert de provincie Zuid-Holland in samenwerking met de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten een bijeenkomst over het nieuwe coalitieakkoord van de provincie. De ambtelijk ondersteuners zullen een toelichting geven over het proces. Daarna gaan we met jullie in Zuid-Holland in gesprek over het akkoord en op welke thema’s we elkaar de komende jaren kunnen versterken. 

Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomst die zal plaatsvinden op 14 september 2023 van 09.00 tot 11.00 uur op het Provinciehuis in Den Haag.

Partners

De Provincie Zuid-Holland & De Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail