Close

Het hoofdthema is 'Wat is de democratie ons waard', waarbij we focussen op de uitdagingen zoals werkdruk onder raadsleden, afhakende inwoners en hoe hiermee om te gaan.

Aanmelden

april

Zet in mijn agenda

Locatie
Rotterdam, exacte locatie volgt

Door

Gemeente Rotterdam, Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, & Zuid-Holland Academie

Voor Raadsleden uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

Na weer een succesvolle Dag voor de Raad, nodigen we u uit voor de volgende editie op 5 april 2024 in Rotterdam, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Rotterdam. Deze dag biedt een platform voor iedereen die wat te maken heeft met de lokale democratie om te leren, te inspireren en om elkaar buiten de raadszaal te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Raadsleden, commissieleden, fractieondersteuning, griffiers, griffiemedewerkers en alle andere soorten van ondersteuning zijn van harte welkom om kennis en ervaring uit te wisselen!

Het hoofdthema is ‘Wat is de democratie ons waard’, waarbij we focussen op de uitdagingen zoals werkdruk onder raadsleden, afhakende inwoners en hoe hiermee om te gaan. De plenaire opening bestaat uit een Lagerhuisdebat waar raadsleden in gesprek gaan over deze cruciale vraagstukken.

De inschrijving voor de Dag voor de Raad 2024 opent in januari. Voor nu hopen we dat u 5 april alvast in uw agenda noteert. We hopen u dan van harte te mogen verwelkomen in het stadhuis van Rotterdam.

Partners

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en de gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail