Close

In de komende sessie gaan we in op hoe gedetailleerde financiële gegevens kunnen helpen om de transparantie en het toezicht binnen de lokale overheid te verbeteren.

15 maart 2024
14.00 - 16.30

Locatie
VNG-gebouw, Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag

Door

Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, & Zuid-Holland Academie

Voor Raadsleden uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

Financiële transparantie

In de komende sessie gaan we in op hoe gedetailleerde financiële gegevens kunnen helpen om de transparantie en het toezicht binnen de lokale overheid te verbeteren, waardoor uw werk als raadslid makkelijker kunt uitoefenen. Tijdens de tweede sessie gaan deelnemers in op voorbeelden uit Utrecht en Zwolle en wordt gewerkt aan een motie voor het delen van detaildata van bijvoorbeeld uw eigen gemeente met het CBS.

Denk mee, doe mee!

We hopen van harte dat u deze gelegenheid aangrijpt om samen te werken aan het verbeteren van de financiële transparantie binnen gemeenten. Uw aanwezigheid draagt bij aan een rijkere discussie en helpt ons om gezamenlijk te streven naar een toekomst waarin de financiën van de overheid toegankelijker en begrijpelijker zijn voor iedereen.

Na aanmelding krijgt u ter voorbereiding een aantal documenten die u helpen om volwaardig deel te nemen aan de sessie. Meld u zo snel mogelijk aan: het aantal plaatsen is namelijk beperkt!

Partners

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en Open State Foundation

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail