Close

Hoe kiezen we en hoe prioriteren we tussen ruimtelijke opgaven? Speel mee en draag bij aan de complexe ruimtelijke opgave!

21 maart 2024
15.00 - 17.00

Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Door

Provincie Zuid-Holland, & Zuid-Holland Academie

Voor Ambtenaren uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

Een thuis voor iedereen of ruimte voor de circulaire economie? De wereld voeden of meer ruimte creëren voor de natuur? Niet alles kan in de dichtstbevolkte provincie van Nederland. Maar hoe kiezen we en hoe prioriteren we tussen ruimtelijke opgaven? Speel mee en draag bij aan de complexe ruimtelijke opgave!

Kennis Zuid-Holland organiseert op 21 maart een interactieve Plein1-bijeenkomst. Anne Koning (Gedeputeerde Zuid-Holland) gaat in gesprek over ruimtelijke opgaven en keuzes in Zuid-Holland. Daarna verzorgt keynotespreker Paul Gerretsen (Vereniging Deltametropool) een inspirerende bijdrage over ruimtelijke belangen, opgaven, dillema’s en oplossingen.

Na een koffiepauze ga je aan de slag met een nieuw hulpmiddel: de 50-50 serious game, ontwikkeld in het kader van het toekomstonderzoek Zuid-Holland 50-50. Tijdens de game verken je alle mogelijke ontwikkelingen voor de toekomst. In de game bieden datasets ondersteuning voor ruimtelijke keuzes en helpen je bij het prioriteren van opgaven. De middag wordt afgesloten met een borrel waar gelegenheid is om na te praten! Speel mee en ontdek kansen voor je eigen gebied en ruimtelijke vraagstukken!

Partners

Provincie Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail