Close

Tijdens deze conferentie verdiep je jouw kennis van brede welvaart.

31 oktober 2023
12.30 - 18.00

Locatie
Room Mate Bruno Hotel, Wilhelminakade 52, Rotterdam

Door

Zuid-Holland Academie

Voor Adviseur, Beleidsmaker, Ondernemer, Onderzoeker, Vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie of bestuursorgaan in de stad uit alle gemeenten in Zuid-Holland

Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail

Over de bijeenkomst

Tijdens deze conferentie verdiep je jouw kennis van brede welvaart en deel je ideeën met experts en collega’s tijdens thematische workshops over inclusieve parken, gezondheidszorg, duurzame energietransities en wederkerigheid in de economie. Samen met partners gaan we het begrip brede welvaart meer betekenis geven en een sociale en politieke agenda ontwikkelen. We werken toe naar een samenleving waarin iedereen mee kan doen en kan profiteren.  

Dagvoorzitter is journalist, opiniemaker en presentator Sander Schimmelpenninck. 

Keynote speaker is professor Alessio Terzi, een vooraanstaand econoom bij de Europese Commissie en auteur van Growth for Good. In zijn boek stelt hij een cruciale vraag: Moeten we onze economie verkleinen om het milieu te redden? En zou dat ons helpen om te ontsnappen aan een obsessie met materiële rijkdom die slechts enkelen ten goede komt? 

Paneldiscussie met o.a. Carolien van Wersch van Voor Goed. 

Partners

Erasmus University Rotterdam met expertise in sociale economie, inclusiviteit, gelijke kansen en rechtvaardigheid en met onze sterke banden met de gemeente Rotterdam en de provincie Zuid-Holland, en partners zoals de Technische Universiteit Delft en Erasmus Medisch Centrum.

Avtar

Vragen?

Close
Avtar

Heb je vragen? Neem contact op met Cynthia Bockstart.
Stuur een e-mail